День захисника України

2018-10-12

Щоб виростали в нас сини
І донечки під ясним небом,
Щоб не було ніде війни,
Лиш добрий мир і все, як треба.

14 жовтня в чудовий осінній день вся країна святкує відразу три свята: День захисника Вітчизни, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Наші лицарі вірили, що Свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю козаки вважали своєю заступницею і покровителькою.

Слава про українських козаків, гідних синів свободолюбивого народу пролинула крізь століття. В наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних – вільних козаків, які мужньо та відважно виборюють свою свободу та незалежність.

Відбулося святкування дня захисників Вітчизни і в нашому дитсадку. В урочисто прибраній залі на дітей-козачат чекала щира господиня, привітна та турботлива, яка запросила гостей до свого столу. Козаки продемонстрували свою силу, міцний характер, спритність у змаганнях, показали свою вдачу. Їм довелося відправитися на у подорож на пошуки солі, під час якої з ними трапилися різні цікаві пригоди. і навіть позмагатися у швидкості у поїданні смачної козацької каші. Відчувалася атмосфера піднесеного настрою, урочистості, любові до рідної України, лунали пісні та кружляли українськи таночки.

/Files/images/Козаки 2.jpg/Files/images/Козаки 1.jpg/Files/images/IMG-b74a4d0c9d514fc81b00d86e6e32ca8b-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi